Bilder från 2004

Jag hittade en mapp med bilder från 2004. Har emellanåt en dragning att fotografera på nätterna eller kvällarna.

Överlag så är kvaliteten ganska dålig på bilderna men så känns det väl ganska ofta i November så jag tycker om bilderna som symboler för känslan i November.Bilder från maj 2008. Tråkigheten beskriven. Bilder som når magen med ett knytnävesslag. Man känner hur allting bara är tråkigt och fördärvligt. Man vill så gära hitta något vackert i tillvaron. Dagar med vackra drömmar i tankarna men bara vyer av grådaglighet och vardagsuppstoppning.

Vårdagar när ingenting som är vackert får vara vackert. Hur sterilt och rent alla ytor skapas att bli i den sinneliga processen. För lite fest och kalas mest bara hopplöst förfall. Hur solen solkar ned det vackra. Hur man längtar till något mjukt och vackert. Något som tar en hem där det råder trygghet och vackra kanter. Kanter som är lite mjukare. När allting blir vackert. Där det ine stör sinnet med grådagar. Där solen ger fina o mjuka former. Där allt är lite mindre grumligt och mindre sterilt. Där såna termer inte är uppfunna eller utvecklade. Man är för evigt dömd att längta. Under tiden så passerar dagarna och nätterna och man glömmer det solkiga och lever sitt liv som det vackert kan vara. Man glömmer bort sin längtan men emellanåt så öppnas en ridå och man ser bara solkighet och hur det vackra inte får vara vackert. Man måste springa lite fortare. Snabbare än vad bena kan ta en.Man längtar efter snödimmiga dagar ibland. Såna dagar där man inte behöver göra något förutom att låta tiden passera.


Jag tycker om att fotografera kategorin Fine art Nude. Jag tycker det är vackert. Här är bilder från en session inom temat Fine Art Nude:

Kommentera